keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

The times we had

Olen viettänyt nyt viimeiset pari viikkoa Suomessa "lomaillen". Lainausmerkeissä siksi, että välillä aika Suomessa ei ole tuntunut lomalta, niin ihanaa kuin onkin ollut tavata ystäviä. Vietettyäni yhdeksän kuukautta Ruotsissa olisi kiva tavata kaikkia ihmisiä ja oonkin nyt rampannut Helsingissä tiheään tahtiin, mutta silti taitaa jäädä joitain ihmisiä näkemättä, sillä aika menee niin nopeasti.

Back in the city
Ajan puutteesta huolimatta oon saanut tehtyä ihania kesäjuttuja Suomessa, kuten pyöräillyt Usmiin ja käynyt uimassa järvessä, viettänyt polttareita Hakaniemen rannassa, käynyt fatbike-ajelulla Meri-Rastilassa, juhlinut Stadin juhannusta Lonnassa ja ystävien häitä Töölönrannassa. Lisäksi kävin juhannuspäivänä Idan kanssa Tallinnassa päiväristeilyllä.

Lake Usmi
Meidän oli tosiaan tarkoitus käydä Idan kanssa melomassa, mutta meidän tuurilla tuulennopeus oli tietysti 12m/sec, jota ei aivan suositella aloittelijoille melontaan (max 6m/sec). Naturavivan hyvä myyntimies myi meille sitten fatbike-pyörät, joilla pääsimme Kallviksuddenin saaristomaisemiin pyöräilemään. Kävimme myös Aurinkolahden kahvilassa fikalla, ja oli muuten ihan parhaat pullat (paremmat kuin Ruotsissa!!). 

Kallviksudden
Abandoned pier
Polttariyöksi olimme varanneet Hilton Strand hotellin Hakaniemen rannalta, josta suuntasimme Kappeliin syömään ja suorittamaan Wife Material -diplomiin vaadittavia tehtäviä keskustaan. Oikein elämän makuiset ja meidän näköiset polttarit olimme saaneet aikaiseksi. :D

Hilton Strand
Kappeli
Team Bride in Hakaniemi
Juhannukseksi saimme Idan kanssa aikaiseksi varattua Stadin juhannukseen perjantaille liput. Matkustimme Jt-Linella Lonnaan, jossa esiintyi erinäisiä artisteja, oli saunomismahdollisuus ja kukkaseppeletyöpaja. Saavuimme saarelle varsin myöhään, joten emme paljon saaneet nautittua saaren tunnelmasta, mutta siinä tuulessa kuitenkin tarpeeksi.Seuraavana aamuna teki vähän tiukkaan herätä Eckerön päiväristeilylle, mutta hyvän aamiaisbuffetin voimin jaksettiin tallustella vanhassa kaupungissa, Telliskivessä ja Rottermannissa. Voitteko kuvitella, että Toompean näköalapaikan Instagram-spotin teksti on maalattu pois? Vähän harmitti, sillä uusi päälle käsinkirjoitettu teksti "The times we had" ei tee oikeutta alkuperäiselle tekstille, vaikka ihan cooli muuten onkin.

Kohtuotsa Viewing Platform

Telliskivi

Katariina käik

Tallinnaan olisi tarkoitus mennä vielä ensi viikolla käymään, jos vaan ehdin ennen Ruisrockia! Loppuun vielä kuva täydellisistä city-häistä Helsingissä. Nyt kun näitä kuvia kattelee, niin aika paljon oon ehtinyt tekemään parin viikon aikana Suomessa. Vielä puolitoista viikkoa jäljellä, joten ainakin jos yhden postauksen ehtisin vielä kirjoittelemaan Suomesta käsin. ;)

Töölönlahti
Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti